Main Game Dapat Duit Betul
Main Game Dapat Duit Betul

Main Game Dapat Duit Betul

Game biasanya dimainkan kerana orang suka memainkannya dan juga sebagai alat hiburan. Tetapi bagaimana jika game itu digunakan sebagai alat untuk menjana duit? Sekarang ini ada banyak game yang boleh buat duit percuma.

Jadi betul ke main game dapat duit betul tu ada? Beberapa game bahkan dapat menjana banyak duit. Jadi game ini dapat memberi Anda hiburan dan juga pendapatan.

Main Game Dapat Duit Betul

Game apa yang boleh menjana duit? Berikut adalah senarai game yang boleh buat duit percuma.

Dota 2

Dota 2

Dota 2 adalah game arena pertempuran online multiplayer. Dibangunkan oleh Valve Corporation, diterbitkan pada Julai 2013 Dota 2 dapat dimainkan secara percuma pada sistem operasi Microsoft Windows, OS X dan Linux. Dota 2 boleh dimainkan secara eksklusif melalui pengedar rasmi Valve, Steam.

Anda boleh menggunakan game ini untuk menjana duit. Salah satunya adalah dengan menyertai pertandingan tahunan yang mereka adakan.

Game boleh buat duit bergenre MOBA ini sangat disyorkan bagi Anda yang mahukan duit besar secara cash. Kerana jika Anda seorang pemain pro dan dapat menyertai kejohanan dan menang di The International Dota 2, jumlah hadiah yang Anda terima dapat mencapai RM100,000 hingga RM500,000.

Anda juga dapat menjana duit dengan menjual barang-barang langka (rare) yang Anda punya kepada orang lain. Harga untuk setiap item bergantung pada seberapa rare item tersebut.

Jika Anda teliti/jeli melihat peluang, Anda boleh upload gameplay Anda ke Youtube untuk dapatkan duit tambahan. Sila baca panduan cara dapat duit dari Youtube untuk dapatkan informasi lengkap.

Dungeons and Treasures

Dungeons and Treasures

Jika Anda mencari game yang menghiburkan dan menguntungkan, Dungeons & Treasures adalah jawapannya. Di setiap tingkat, Anda akan meneroka terowong bawah tanah yang penuh dengan raksasa serta emas dan senjata serta dadah yang tersebar di sepanjang terowong berliku.

Di Dungeons and Treasures ini Anda boleh menukar emas menjadi dolar setiap bulan. Adakah Anda berminat bermain game yang satu ini?

Clash of Clans

Clash of Clans

Clash of Clans adalah game boleh dapat duit betul yang dikembangkan oleh Supercell, sebuah syarikat game yang berpusat di Helsinki, Finland. Anda boleh mainkan game ini melalui Android dan iOS.

Game ini akan membantu Anda menjana wang sebenar, dengan kegigihan yang kuat untuk naik level, seperti melabur di tempat. Sekiranya Anda dapat memainkan game ini ke tahap tinggi dan diklasifikasikan sebagai pemain Pro, Anda boleh menjual akaun COC Anda. Anda boleh menjual dengan harga RM700.

Anda boleh menjana wang dari game ini dengan menjual akaun COC atau melakukan perkhidmatan joki untuk akaun COC lain. Dengan cara itu, Anda boleh memainkan sesuatu yang Anda suka sambil menjana wang.

Vain Glory

Vain Glory

Vain Glory adalah game percuma. Game ini dikembangkan oleh Super Evil Megacorp dan diterbitkan oleh Rogue Games Inc. untuk iOS dan Android.

Sama seperti Clash of Clans, game ini tidak dapat menghasilkan duit melalui game secara langsung. Tetapi Anda boleh memainkannya sehingga level tinggi, kemudian Anda menjual akaun tersebut. Biasanya jika hero Anda berkelayakan, harga jualan akaun Anda akan lebih mahal.

Anda boleh mendapatkan sumber duit dalam game ini dengan menjual akaun yang Anda miliki, akaun game joki, GB akaun orang lain untuk menyertai pertandingan esports Vain Glory yang sedang berlangsung.

Mobile Legends Bang Bang

Mobile Legends Bang Bang

Semua orang pasti sudah tahu apa itu game Mobile Legends. Ramai pemain game ini masih setia bermain sehingga sekarang. Game ini boleh dikatakan alternatif untuk game DOTA 2.

Sebagai salah satu game yang menghasilkan banyak duit, seperti dengan menjual akaun, atau juga menyertai beberapa kompetisi yang sering diadakan, baik di peringkat nasional dan antarabangsa. Ramai juga memanfaatkan kemampuan mereka untuk bermain untuk menjadi Joki.

Joki game yang dimaksudkan adalah joki untuk menaikkan level akaun seseorang ke pangkat yang tinggi, sudah tentu pendapatan duit dari joki cukup tinggi sebagai salah satu cara untuk menghasilkan game duit.

Itulah senarai game yang boleh buat duit, sekarang Anda tahu mana sahaja main game dapat duit betul. Jika Anda mahu, Anda boleh cuba dapat duit dollar, sila baca panduan main game dapat duit paypal. Semoga perkongsian diatas dapat membantu Anda.