Main Game Dapat Duit Paypal
Main Game Dapat Duit Paypal

Main Game Dapat Duit Paypal

Seiring dengan perkembangan teknologi, sekarang ini game boleh di muat turun dalam pelbagai peranti seperti telefon bimbit, komputer riba, PC, dan sebagainya. Banyak orang kehilangan masa kerana bermain game secara berlebihan di telefon pintar mereka.

Game Android tidak hanya bertujuan untuk mencari kesenangan sahaja, tetapi ada juga game yang memberikan duit tambahan. Beberapa game bahkan sedia membayar pengguna dengan jumlah yang cukup besar.

Main Game Dapat Duit Paypal

Menjana wang sebetulnya cukup mudah, Anda hanya perlu mengikuti arahan aplikasi seperti log masuk harian, install aplikasi, menonton iklan, dan banyak lagi.

Setelah mengumpulkan point yang cukup, Anda dapat menukar point ini menjadi pelbagai pilihan hadiah, salah satunya adalah duit dollar ke akaun PayPal.

Tentu sahaja hal ini boleh menjadi informasi terbaik untuk menambah pendapatan atau mengisi masa lapang.

Di bawah ini kami akan share senarai game buat duit PayPal tanpa modal terkini yang betul dapat membayar terus ke akaun PayPal.

Anda boleh muat turun aplikasi ini di Google Playstore dan App Store. Sekiranya duit dah masuk Paypal, sila baca artikel cara keluarkan duit dari Paypal ke bank tempatan.

Make Money

Make Money

Game ini sangat serupa dengan Money App. Dari penampilan aplikasi, tugas yang tersedia, hingga pilihan dan penarikan duit minimum, sangat serupa.

Perbezaannya hanya terletak pada warna aplikasi, jika Make Money menggunakan warna dasar kuning gelap sementara Money App berwarna merah.

Money App

Money App

Money App adalah game menjana dolar yang sangat popular di Google Play Store dengan lebih daripada 1 juta muat turun dan penilaian di atas 4.

Melihat ini, dapat dikatakan bahawa aplikasi ini dipercayai dan terbukti dapat membayar. Money App menerapkan sistem duit syiling, jadi setelah menyelesaikan tugas-tugas tertentu pengguna akan diberikan duit syiling yang dapat ditukar menjadi baki PayPal.

Lucky Time

Lucky Time

Game buat dolar PayPal seterusnya adalah Lucky Time. Aplikasi ini telah dimuat turun 10 juta kali di Play Store. Terdapat pelbagai tugas menarik di dalamnya yang memudahkan pengguna memperoleh duit.

Tugas seperti menggosok kad, memutar roda, dan memecahkan telur membantu pengguna meningkatkan baki duit syiling.

Baki duit syiling ini kemudiannya boleh ditukar dengan duit tunai dan kredit telefon PayPal.

Merge Boat

Merge Boat

Merge Boat adalah game buat duit PayPal yang sangat menarik dan unik. Tugas pengguna hanyalah menggabungkan kapal dan menontonnya berpusing-pusing di atas air. Game ini menggunakan sistem berlian (diamond), setelah pengguna mengumpulkan cukup berlian, berlian dapat ditukar dengan duit di PayPal.

Untuk mendapatkan berlian, kaedahnya sangat mudah. Pengguna hanya perlu menyelesaikan tugas harian, seperti menggabungkan 10 kapal ke dalam air, menonton video iklan, undang rakan, dan banyak lagi.

Kemudian, setelah mencapai penebusan minimum 262.500 berlian, berlian dapat ditukarkan ke PayPal dengan harga $5. Selain PayPal, pilihan penebusan lain juga tersedia, seperti Amazon Gift Card, baucar Google Play, iTunes, Steam, baucar Playstation, dan baucar XBOX.

Lucky Money

Lucky Money

Lucky Money sangat sesuai sebagai game yang mengisi masa Anda. Kerana game ini tidak memerlukan kemahiran tertentu untuk memainkannya.

Anda hanya perlu menggesek gambar yang muncul di halaman depan aplikasi dan mendapatkan baki duit dan point dengan serta-merta. Setiap hari akan diberikan 60 peluang untuk menggosok gambar, jadi peluang untuk menjana duit semakin besar.

Untuk tukarkan duit, terdapat pilihan penukaran dalam bentuk baki PayPal dan Amazon Gift Card. Anda memerlukan sekurang-kurangnya $100 untuk pembayaran melalui PayPal dan 50,000,000 point untuk penukaran melalui kad hadiah Amazon.

Itulah senarai game dapat duit PayPal yang terbukti membayar hingga sekarang ini. Satu hal yang perlu diingat, untuk menjana wang melalui aplikasi game, memerlukan ketekalan dan banyak masa. Sekiranya Anda berminat dapat duit dalam sehari, sila baca panduan cara nak dapat duit dalam sehari.