Main Game Dapat Duit USD
Main Game Dapat Duit USD

Main Game Dapat Duit USD

Game termasuk hiburan seronok untuk sebahagian orang, kerana boleh menghilangkan keletihan, menghilangkan tekanan/stress, atau untuk isikan masa lapang. Namun, bermain game yang berlebihan juga tidak bagus untuk kesihatan kerana dapat membahayakan kesihatan mata.

Jika Anda senang bermain game, Anda dinasihatkan untuk mengatur masa untuk bermain game dalam sehari, jangan biarkan kesihatan Anda rosak kerana main game.

Sekarang ini main game boleh buat duit. Selain menjadi hiburan yang menyeronokkan, bermain game kini dapat duit. Betul ke? betul lah!!

Senarai Game Dapat Duit USD

Memang ada banyak game yang boleh Anda mainkan untuk menjana banyak wang.

Walau bagaimanapun, tidak semua game boleh hasilkan duit. Berikut kami share senarai game yang boleh buat duit USD. Game ini boleh Anda muat turun kat Playstore atau App Store secara percuma.

MarketGlory

Market Glory

Main game dapat duit USD pertama adalah Market Glory. Cara mainkan game ini cukup mudah, Anda harus menubuhkan syarikat sehingga Anda mendapat keuntungan.

Kemudian, mata wang virtual yang diperoleh dari keuntungan dapat ditukar menjadi wang sebenar melalui USD PayPal dan Bitcoin.

Sila baca: Cara Buat Duit Dengan Paypal

Setiap pemain Market Glory berpeluang untuk dapatkan duit USD, menubuhkan syarikat, mengesyorkan rujukan, memperoleh pangkat tentera, dan membina organisasi mereka sendiri.

Kunci untuk dapatkan duit lebih banyak ialah dengan menggunakan strategi dan kegigihan untuk mendapatkan keuntungan. Semakin banyak keuntungan yang Anda dapat, semakin banyak wang yang Anda dapatkan.

Coin Republic (GoldenTown)

The Coin Republic

Game ini sama/kembar dengan Marketglory, Anda diharuskan menjana wang virtual dengan bekerja dan membina syarikat. Kemudian, wang virtual tersebut dapat ditukar dengan wang sebenar.

Hago

Hago

Hago adalah salah satu game dapat duit masuk akaun. Banyak pengguna Hago berjaya mengeluarkan duit syiling dalam bentuk baki atau kredit.

Anda akan mendapat duit syiling dari setiap kemenangan yang dapat dikumpulkan dan kemudian dapat ditukar dengan hadiah yang boleh dijual dengan wang cash.

Dalam aplikasi Hago, Anda tidak hanya akan bermain game, tetapi juga dapat berbicara secara langsung dengan pengguna Hago di seluruh dunia.

EazeGames

EazeGames

EazeGames adalah platform yang dibuat sebagai game jana duit. Di laman web ini, terdapat pelbagai game menarik, seperti Tour World Archery, Stack Tower, hingga Free Kick Shooter.

Sebelum bermain game, Anda mesti mendaftar dengan e-mel aktif. Setelah itu, mainkan game dengan pemain lain.

Sekiranya Anda menang, Anda berhak mendapat poin EazeGames yang boleh ditukar menjadi baki PayPal.

ClipClaps

ClipClaps

Anda boleh menonton video, sertai kuiz, dan main game. Sekiranya Anda melakukannya dengan kerap, Anda akan diberi hadiah dengan peti harta karun yang kemudian Anda buka untuk melihat hadiahnya.

Sekiranya Anda juga rajin bermain ClipClaps, Anda akan mendapat keuntungan secara automatik. Hadiah itu sendiri adalah dalam bentuk duit syiling dan kupon yang mesti ditukar duit USD.

Itulah senarai apps buat duit tanpa modal. Anda boleh memainkannya dalam masa lapang Anda dan sebagai pendapatan sampingan.